MANTRAILING VIZSGA

A Budapesti Mantrailing Akadémia a magyarországi mantrailinges társadalom számára létre hozta vizsgarendszerét. A vizsgarendszer két részre bomlik: kedvtelésből tartott kutyák vizsgája (A kategória) és mentőkutyák bevethetőségi vizsgája (B kategória). A mantrailing vizsgarendszer részletes leírását az alábbi dokumentumok tartalmazzák.

Mantrailing Vizsgaszabályzat – A kategória 1. szint

Mantrailing Vizsgaszabályzat – B kategória

A vizsgáztatást a jelentkezéstől számított 30 napon belül vállaljuk, amennyiben legalább 5 páros (kutyavezető – kutya) jelentkezése esetén. A mindenkor aktuális vizsgadíjjal kapcsolatosan e-mailben adunk tájékoztatást. A jelentkezési szándékot az alábbi ürlap kitöltésével és e-mailen való visszaküldésével lehet jelezni. E-mail cím: info@mantrailing.hu, a tárgy mezőbe pedig a “Jelentkezés vizsgára” szöveget kérjük beírni. (Az űrlapot digitálisan, Adobe Acrobat programmal is ki lehet tölteni, és elmentve, e-mailen elküldeni.)

Mantrailing Vizsga – Jelentkezés

A vizsgát sikeresen teljesítő kutya-felvezető párosok listája nyilvános, a Budapesti Mantrailing Akadémia oldalán keresztül megtekinthető az érvényes vizsgával rendelkezők névsora.