Köszönet támogatóinknak

Köszönet támogatóinknak


Az MMSZOSZ 2019. áprilisban a magyarországi mentőkutyázás 30. évfordulója alkalmából saját használatra átadott egy Opel Zafira gépkocsit Alapítványunk részére, a mentőkutyás tevékenységünk megsegítésére. A gépjárművet az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. ajánlotta fel határozott idejű használatra, az En-Comm Energetikai és Informatikai Szolgáltató Kft. közös támogatásával.

Sokak számára tudott, hogy csapatunk önkéntesekből áll, akik szabadidejükben, vagy ha megoldható, akár munkaidejükben indulnak útnak kutyáikkal életet menteni. Azt azonban már kevesen tudják, hogy mindezt saját tulajdonú gépjárműveikkel, az üzemanyag költséget is saját maguk finanszírozva vállalják, és időnként megesik, hogy több száz kilométert is megtesznek, hogy az eltűnés helyszínére eljussanak. Önkénteseink az életmentés mellett rendszeresen vesznek részt továbbképzéseken, szemináriumokon kutyáikkal, oktatják is a kutya-gazda párosokat a mantrailing terén, illetve a felkéréseknek megfelelően szerveznek gyakorlásokat is országszerte. Az elmúlt négy hónapban így a saját gépjárművek és pénztárcák megkímélésével, nemcsak a riasztásokra juthattak el az autóval, hanem a gyakorlások és képzések helyszíneire is. Ennek fényében Alapítványunk számára nagy segítséget jelentett a felajánlott gépjármű; lehetővé tette a nyári mantrailing tábor, a csapattréningek, valamint a mantrailing vizsgák gördülékenyebb lebonyolítását, és emellett ügyeleti gépkocsiként is szolgált riasztások esetén.

Sajnos a támogatás lejártával vissza kellett szolgáltatnunk az autót a tulajdonosának, de szeretnénk ezúton is kifejezni köszönetünket az En-Comm Energetikai és Informatikai Szolgáltató Kft. és az EuroFleet gépjármű flottakezelő Zrt. részére, hogy rendelkezésünkre bocsájtották a gépkocsit, ezzel is támogatva a mentőkutyás tevékenységünk.