Eltűnt személy keresése – Gödöllő, 2019. október 17.

Eltűnt személy keresése – Gödöllő, 2019. október 17.

Ismét a Mantrailing Akadémia Alapítvány segítségét kérte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, egy 74 éves férfi eltűnése ügyében, aki 2019. október 16-án ismeretlen helyre távozott otthonából és életjelet nem adott magáról. 2019. október 17-én délután azt az információt kaptuk, hogy szemtanúk látták a férfit a 3-as út mellett.

Derick munkában


Az Alapítvány 7 fővel és 4 mantrailinges kutyával délután 4 órakor érkezett a helyszínre, az eltűnt férfi gödöllői lakóhelyére. A kereséshez csatlakozott a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat 7 fővel és 6 területkutató kutyával.
A mantrailinges kutyákat a férfi lakóhelyéről, illetve a szemtanúk által megjelölt pontról indítottuk, a forgalmas 3-as út mellől, ahol a rendőrségi biztosításnak köszönhetően, zavartalanul dolgozhattak kutyáink. Valamennyi kutya egy adott irányba követte az eltűnt férfi nyomát és megerősítették a szemtanúk által elmondottakat, így munkájuk alapján a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat a területkutató kutyáikkal folytatta a terület átvizsgálását.

Duplo pihentetése


A MAA és PMKMSZ önkéntesei, a rendőrséggel együttműködve nagy erőkkel keresték az idős férfit, azonban a keresés egyelőre sajnos nem vezetett eredményre.