Mantrailing Summer Camp 2017

Mantrailing Summer Camp 2017

csoportkép

Ahogyan a korábbi években, idén is megrendezésre került a Budapesti Mantrailing Akadémia nyári tábora 2017. július 5-től július 9-ig Diósjenőn.

Az idei tábor 75 fő (62 kutyavezető) részvételével zajlott. Hat csoportban, napi két edzésen, (reggel és este) edzésenként akár két gyakorlással gyűjthettek új tapasztalatokat és próbálhatták ki az elméletben megszerzett tudást a kutya-gazda párosok.

Az egyes csoportok felkészültségi szintjét figyelembe véve, a kezdőknek lehetősége volt kipróbálni, a haladók pedig tovább tudták mélyíteni tudásukat a komponens gyakorlatok (magas/mély jelzés, NSI, ajtó/kerítés jelzés, car-pick up, személy kiválasztás, stb.) tanítása illetve gyakorlati alkalmazása során.

A gyakorlások egyik fénypontja az álcaruhás személy keresése volt. Mint a feladatok nagytöbbségét, úgy ezt is, minden kutya (akadt olyan négylábú is, akinek szüksége volt némi segítségre) szépen megoldotta.

Miután mindenki kellemesen elfáradt, a szombati nap délutánján ebathlon csapatjátékokon mérhették össze ügyességüket, kitartásukat a résztvevők.  A kutyusok külön említést érdemelnek, hiszen a nyári melegben, 4 nap gyakorlás után itt is, méltón helytálltak a gazdik oldalán.

A tábor lezárásaként, idén sem maradhatott el a közös bográcsos vacsora, a nagyon finom paprikás krumpli- köszönet érte az előkészítésben és a főzésben segédkezőknek! ?

A kutya-gazda párosoknak lehetősége volt az új fejlesztésű – kereskedelmi forgalomban még nem kapható-  Julius K9 mantrailing hám tesztelésére 3 féle méretben. Bízunk benne, hogy a hám hamarosan hozzáférhető lesz minden érdeklődő számára.

Pihenésre idén sem maradt idő, de szerintünk ez így van rendjén. Reméljük, ennek ellenére mindenki jól érezte magát, gyarapította tudását.

Köszönjük, hogy megtiszteltetek minket és ilyen sokan eljöttetek. Köszönjük, hogy általatok mi is tanulhatunk, fejlődhetünk.

Tábor jövőre is lesz, gyertek!

Nagyon hálásak vagyunk szponzorainknak a tombolához, illetve a csapatverseny, valamint a kvíz díjazásához felajánlott segítségért, támogatásért.

Julius-K9 Magyarország

Dogtech

Alpha-Vet / Farmina

Panna Ékszer

ara Shoes

Mindenkinek további jó nyarat, pihenést, gyakorlást kívánunk!

A BMA csapata