A sikeres mantrailinghez vezető út

A sikeres mantrailinghez vezető út

Alapítványunk a hatékony és egyszerű, gyakorlatorientált mantrailing-képzés és -alkalmazás híve. Csapatunk tagjai az elmúlt években gyakorlásokon és éles bevetéseken folyamatosan tudták/tudják kamatoztatni a tanultakat és a gyakorlati tapasztalatokat. Ezeket megosztjuk Veletek is a közös találkozók során.

Érdekes megismerni az elméleti hátterét is a dolgoknak, de az alapok megismerése után csak akkor leszel sikeres kutyavezető a megfelelően motivált kutyáddal, ha gyakorolsz, megtapasztalsz és optimalizálsz mindent, amit lehet és a részeddé válik a mantrailing. A magyarázat akkor fontos, ha nem dolgoztok jól. Így inkább gyakorolj és dolgozz jól a magyarázatok keresése helyett! 😉

A 2019. áprilisában, Budapesten megrendezésre kerülő Nemzetközi Mantrailing Szeminárium külföldi oktatói, – rendőrök és mentőkutyások -, komoly szakmai tapasztalattal rendelkeznek, melyet hosszú évek alatt, kemény és veszélyes munkájuk során szereztek.

Tőlük első kézből kaphatsz olyan tanácsokat, amelyek segítenek abban, hogy Te is még sikeresebb kutyavezető legyél, még jobban összhangba kerülj a kutyáddal. Legyen ez egy szimpla sporttevékenység vagy akár mentőkutyás munka, a cél az, hogy Neked és kutyádnak sikere legyen benne.

A szemináriumon saját kutyájukkal láthatod dolgozni a Mantrailing Akadémia Alapítvány önkéntes kutyavezetőit is, így első kézből tapasztalhatod meg a mi munkánkat is.

A rendezvényen örömmel látjuk a tapasztalt és a kezdő, valamint a mantrailing elkezdését még csak tervező résztvevőket is!

A szemináriumon kutyával felvezetőként vagy megfigyelőként tudsz részt venni. Ha már dolgozol a kutyáddal és fejlődni szeretnél, mindenképpen azt javasoljuk, hogy élj a kivételes lehetőséggel, s hozd el a kutyádat is, mert így személyre és kutyára szabott észrevételeket, javaslatokat kapsz az intenzív hétvége során, a feladatok rátok szabva, de mégis kihívást biztosítva kerülnek meghatározásra.
Mások munkáját így is meg tudod figyelni, te pedig a kutyáddal is előre tudsz lépni, szóval jelentkezz mielőbb, már csak pár kutyás hely maradt!