Bemutatkoznak mentőkutyáink – Dió

Bemutatkoznak mentőkutyáink – Dió

Pápa-Borsosgyőrben láttam meg a napvilágot hat testvéremmel egyetemben 2016. március 3.-án. Piszok jól éreztem magam, mígnem jött egy család és fél napig ott nézegetett minket. Igyekeztem legjobb arcomat mutatni, ezért csak egyszer pisiltem bokán az egyiket.

Máig nem értem, miért dobált kulcscsomót mellém és diskurált gazdáimmal tulajdonságaimról. Aztán ölbe kaptak, közölték, hogy Diónak hívnak, pár hét múlva és rövid utazás után bemutatták az új otthonomat. Igyekeztem megfelelni bolondériájuknak, hogy erdőben elbujkáltak előlem, én meg megkerestem őket. Ha nekik ez örömet okoz…
Aztán gyorsan rájöttem, hogy ez igen jó buli, sok finom ennivalót és plusz játékot is ki tudtam csikarni tőlük. Újabb és újabb trükköket vetettek be a mókába, hosszabbodtak a felderítendő nyomok. Megismertem több sorstársamat, akik hasonló tapasztalatokról számoltak be zakkant gazdájukról. Egyre többször nem a megszokott időben indulunk el, előtte csörög a mobilja. Látom rajta, hogy ilyenkor feszültebbé válik, de próbálja titkolni előlem. Na, ez nem megy még neki… de majd belejön.