Legyen bajban az emberi lélek vagy az emberi test… Mentésükről szól ez a nap

Legyen bajban az emberi lélek vagy az emberi test… Mentésükről szól ez a nap

Alapítványunk követői és a mantrailing iránt érdeklődők számára, mantrailinges bemutatóval és fotózással egybekötött könyvbemutatóra invitál mindenkit Gránicz Csaba és Kocsis Gábor, a Mantrailing finomra hangolva és a Beszélgetések a Kutyámmal című könyvek szerzői, február 5-én szombaton.
Decemberben megjelent könyveik kapcsán most szeretnék megragadni az alkalmat, hogy személyesen is találkozhassanak olvasóikkal, leendő olvasóikkal. Az írókat természetesen elkísérik könyveik négylábú főszereplői, hűséges társaik is, akik a mindennapokban és a munkában is mellettük vannak, akik nélkül e könyvek nem születhettek volna meg. Fickó, Alfa, Lord, Gréta és Gertrúd, és velük lesznek azok is, akik már csak gondolatban kísérik őket az életben.
Maga a könyvbemutató sok szempontból különleges és rendhagyó, hisz az eseményre ellátogatnak a Mantrailing Akadémia Alapítvány önkéntesei is mentőkutyáikkal. Így a résztvevők betekinthetnek majd a mentőkutyázás rejtelmeibe is, az Alapítvány életébe, és nem utolsósorban a személykövető kutyák kiképzésének módszerébe, amelyet az Alapítvány önkéntesei a Mantrailing finomra hangolva című könyvben leírt tapasztalatok alapján alkalmaznak eredményesen.
Gránicz Csaba hivatásos kutyavezetőként, kutyakiképzőként, Kocsis Gábor mentális segítőként, az élet más-más területén munkálkodnak, ami azonban a barátságon kívül összeköti őket, hogy mindkettejük életét megváltoztatták a kutyák. Hogy hogyan, arról ők maguk fognak beszélni és megtudhatjuk azt is, mi inspirálta őket abban, hogy papírra vessék gondolataikat, hogyan élték meg az idáig vezető utat és hogyan folytatják ezek után.
A találkozónak a farmosi Művelődési Ház és Könyvtár ad otthont, ahol a szervezők teával és zsíros kenyérrel kedveskednek a látogatóknak. A könyvbemutatón a Conture Photo and Design jóvoltából fotózásra is lesz lehetőség.
Ha nincs még programod szombatra, a szerzők és kutyáik nagy szeretettel várnak, hogy töltsetek el velük közösen egy családias hangulatú, kellemes délelőttöt együtt, hisz ki ne szeretne egy forró tea mellett beszélgetni; egy jó könyvről… vagy kettőről.
A rendezvény ingyenes, de a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött a korlátozott létszám miatt.

Kérjük, regisztrálj az alábbi linkre kattintva: https://forms.gle/4BS84NaDcQD64dkD9

A rendezvény helye és ideje: Farmos, Zrínyi utca 2., 2022. február 5. 10 óra