Segíts, hogy segíthessünk!

Segíts, hogy segíthessünk!

Képzeld el, mit érezhet az, akinek eltűnik egy szerette? Akinek idős, demens édesanyja elsétál otthonról, és nyoma vész… Akinek labilis bátyja búcsúlevelet küldd e-mailen és a lakásában csak az üres gyógyszeres dobozok kupacát találják a konyhaasztalon… Akinek vagány kamasz gyermekei önállósítják magukat az osztálykirándulás hegyi túráján és eltévednek….

Kihez fordulhatnak profi segítségért, merre induljanak? Ki segíthet neki minél hamarabb szeretteik nyomára akadni?

Kevesen tudják, de mindenkinek lehetősége van a rendőrséggel koordinálva civil mentőkutyás csapatok bevonását kérni. Senki nem várja a bajba jutott családoktól azt, hogy fizessenek bármilyen segítségért. Mi is saját akaratunkból, örömmel, ellenszolgáltatás nélkül, önkéntesként segítünk. Egy telefonhívásra elindulunk mentőkutyáinkkal az eltűntek után az éjszakába, ha kell, amíg van erre kapacitásunk és anyagi lehetőségünk. Ahhoz, hogy alapítványunk zökkenőmentesen eleget tudjon tenni az ilyen segélykéréseknek, elő kell teremtenünk a bevetések költségének fedezetét.

Ha a Mantrailing Akadémia Alapítvány javára rendelkezel személyi jövedelemadód 1%-áról, azoknak segítesz, akik bajban vannak és szükségük van egy speciálisan képzett kutyákból és elhivatott kutyavezetőkből álló csapatra ahhoz, hogy megtalálják eltűnt hozzátartozójukat.

A kutyáink 100%-ot fognak nyújtani, tedd hozzá a magad 1%-át,
együtt sikerülhet életet mentenünk!